Skræddersyede integrerede løsninger
Musikmedicin kan anvendes i behandling på psykiatriske og somatiske hospitaler, plejehjem, hospice, tandlægepraksis, psykologpraksis, eller som her i kombineret afspændings- og samtalerum hos Rehabiliteringscenter for Flygtninge i Aalborg.
Vi skræddersyer løsninger med MusicStar lydsystemer ud fra jeres ønsker og behov, ligesom vi sørger for at informere og oplære personale.
“Vi har valgt at anvende musik i vores kliniske arbejde, fordi vi er optagede af hvordan vi kan regulere vores patienters nervesystem. Det er noget af det der kan være vældigt udfordrende. Vi har oplevet at musik er en ret hurtig adgang til at regulere nervesystemet”.
”Appen er ret enkel, den er let forståelig og nem at bruge”
Tonie Bunch Bertelsen| Leder for Rehabiliteringscenter for flygtninge, Aalborg
Langtidsholdbar B2B løsning til sygehuse og behandlingssteder
Læs om vores projekter i
- The MusicStar i Psykiatrien
- The MusicStar på Rehabiliteringscenter for Flygtninge
- The MusicStar til ECT
- The MusicStar på Afdeling for børn og unge med kræft-, blod og immunsygdomme.
- The MusicStar til Ergoterapi og Fysioterapi
- The MusicStar på Hospice
For nogle borgere er Musikstjernen blevet en del af deres mestringsstrategi til at overkomme udfordringer, som kan bruges efter udskrivning fra hospitaler, for andre er det en hjælp i specifikke situationer, eks. svære samtaler, somatiske undersøgelser, tandlægebesøg og lign
Få et uforpligtende tilbud i dag
Oplev en unik fusion af specialdesignet retningsbestemt højttalerteknologi og en enkel og intuitiv app, med spcialkuraterede spillelister baseret på musikterapiforskning og kliniske erfaringer fra psykiatrien. Vores Guld-pakke er den ultimative løsning og inkluderer en omfattende vifte af eksklusive ydelser for at sikre den bedst mulige oplevelse:
Med vores løbende abonnement kan du sikre dig kontinuerlig drift med minimal nedetid.
ERFA møder er et tværfagligt forum med fokus på erfaringsudveksling og brush-up på brug af musikmedicin med MusicStar. Mødet er opdelt i to, første del omfatter introduktion for nye nøglepersoner, anden del er målrettet erfarne nøglepersoner og med varierende tematik. ERFA møder tilbydes tre gange årligt (februar, maj og oktober). Møderne foregår online, og invitationer udsendes ca. 10 uger inden så det kan passes ind i vagtskema. Mødelederne er Helle Nystrup Lund og Lars Rye Bertelsen.
Lars Rye Bertelsen
Stifter af Musikterapeuterne I/S og co-founder af virksomheden MusicStar Aps
Musikterapeut Cand. Mag. fra Aalborg Universitet, ph.d. Studerende, certiferet GIM terapeut (EAMI). Har i 1999 oprettet og siden arbejdet i egen private musikterapiklinik, Musikterapeuterne. Ekstern lektor på Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet, samt ansat som musikterapeut i psykiatrien på Aalborg Universitetshospital. Lars er ekspert i design af spillelister til arousal regulering. Forskningsinteresser er musikterapi, forskning i musikmedicin og musik i ECT-behandlingen.
Lars er musikterapeut, underviser, forsker og musiker og opleves på store og små scener med headset og slides eller sent om aftenen iført trommesæt og groovy vokal.
Helle Nystrup Lund
Direktør i firmaet Helle Lund Music og co-founder af virksomheden MusicStar ApS
Musikterapeut cand mag fra Aalborg Universitet, samt certificeret kognitiv terapeut og modtog i 2021 Ph.D. graden fra Sundhedsvidenskabeligt Fakultet, AAU. Siden 2004 ansat i Psykiatrien, Aalborg Universitetshospital, Region Nordjylland. Helle er en aktiv formidler i både ind- og udland og hendes forskning omhandler musik, sundhed og psykiatri. Hun kan opleves på biblioteker, i auditorier og på spillesteder som forsker, musikterapeut, jazzpianist, kursus- og foredragsholder.
Helle Nystrup Lunds forskning er støttet af fonde; Familien Hede Nielsens Fond, Det Obelske Familiefond, Aase & Ejnar Danielsens Fond, Pulje til Klinisk Psykiatrisk Forskning, Psykiatrien Aalborg Universitetshospital og Nordjyllands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond.
MusicStar ApS specialiserer sig i musikmedicin med app’en MusicStar, som er udviklet i psykiatrien. Desuden konsulentydelser og oplæg om musik og sundhed.
Projekter
#Musik til mental trivsel på arbejdspladsen i samarbejde med Mariendal Electrics, støttet af VELLIV Foreningen (2019).
#Musiklytning til reducering af angst i intensiv psykiatri,
#Musik i ambulancer 2.0, i samarbejde med Falck, Præhospital Enhed, Region Nordjylland, og Musikterapiforskningsklinikken, Aalborg Universitetshospital.
Udvikling af lydudstyr og Musikstjerne-app, herunder design registrering (OPI-projekt 2015). Samarbejde: AAU, Audiocura ApS, Idéklinikken, Musikterapforskningsiklinikken, samt Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien, Klinik Syd.